Concert "Els Catarres"

Back

Traductor de google :

L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense  Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la  música festiva del pop nacional, aconseguint fites històriques que han marcat un abans i un després en la música catalana contemporània.  Els Catarres han estat el primer grup en actiu en exhaurir les 4600 localitats del Sant Jordi Club en un concert en solitari al  Cruïlla Tardor 2019 i també el primer en exhaurir l’aforament de 7 sales de Barcelona en menys de dues setmanes. I, per si no n’hi hagués prou, han estat guardonats amb un disc d’or.

Els Catarres són un grup únic, irrepetible i icònic; un gran cap de cartell. Després de  dos anys sense pujar a l’escenari, el grup debuta al món literari i es troba immers en la producció del seu  cinquè disc d’estudi, els fruits del qual veuran la llum al 2022.

I aquest serà l’àlbum que descobrirem en directe el pròxim  22 d’abril al  Sant Jordi Club, dins del  Cruïlla Primavera. Sens dubte, 2022 serà l’any d’ Els Catarres i aquesta serà una cita imprescindible.

Schedule

Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club

Address:
Passeig Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club
When
22/04/2022

Phone number

Tel.:
934262089

Website

Web venda d'entrades:
https://www.cruillabarcelona.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share