Concert "Els Amics de les Arts"

Back

Traductor de google :

Únic concert de l'estiu d'Els Amics de les Arts

Per primer cop, el Festival Jardins de Pedralbes presenta el directe d' Els Amics de les Arts. Ho fa en una ocasió única i molt especial per viure un concert del grup, ja que és l'única actuació fora de gira que farà la banda aquest estiu.

Actualment, Els Amics de les Arts estan enregistrant el seu nou disc, que sortirà a la llum a principis del 2023. És per aquest motiu que no tenen cap altre concert previst, a part d'aquest concert excepcional als Jardins de Pedralbes el 17 de juliol. Per aquesta ocasió preparen un directe únic amb moltes sorpreses i on conviuran alguns dels seus nous temes amb d'altres ja clàssics que revisitaran, com Jean Luc, 4-3-3 o Louisiana o Els Camps de Cotó.

Amb més de quinze anys de trajectòria i amb un posicionament únic en la música catalana, Els Amics de les Arts van publicar el seu últim treball 'El senyal que esperaves' en plena pandèmia i van acompanyar-nos des de casa en temps de confinament. En el moment que va ser possible, es van adaptar a les noves formes de música en directe i van fer concerts quan encara semblava impossible fer-ne, mantenint-se dalt dels escenaris fins i tot en les èpoques més difícils.

Amb el seu cinquè disc, 'El senyal que esperaves', Els Amics de les Arts han rebut el premi Enderrock Millor Disc Pop segons la crítica 2020, així com grans elogis de crítica i públic. L'estiu del 2021, el grup va ser la cançó de l'estiu de la Corporació Catalana de Mitjans amb el tema 'No sé com t'ho fas'.

Schedule

Jardins del Palau de Pedralbes

Address:
Av Diagonal, 686
District:
Les Corts
Neighborhood:
Pedralbes
City:
Barcelona
Where
Jardins del Palau de Pedralbes
When
17/06/2022

Phone number

Tel.:
010

Website

Web venda d'entrades:
http://www.festivalpedralbes.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share