Concert "Christian Nodal"

Back

Christian Nodal és reconegut als seus 23 anys com l'artista més influent de la nova escena regional mexicana. El carismàtic cantautor ha aconseguit revitalitzar el so i atreure una massa gegantina de públic jove totalment enamorada de les seves cançons, els seus directes i la seva personalitat convertint-lo en l'artista mexicà de moda a tot el món de parla hispana.

Ha col·laborat amb artistes com Christina Aguilera, Juanes, David Bisbal, Sebastian Yatra, Camilo, Romeo Santos o Kany García, demostrant la seva voluntat d'expandir la seva proposta conquistant mercats i audiències globals. Compte amb 17 milions d'oients mensuals a Spotify sent un dels artistes mexicans més escoltats globalment des d'aquesta plataforma, les visualitzacions dels seus videoclips a Youtube superen els 7.600 milions i compta amb una audiència de més de 30 milions de seguidors a les seves xarxes socials.

A la passada edició dels Latin GRAMMY la seva actuació juntament amb Christina Aguilera interpretant “Quan Em De La Gana” va ser una de les més celebrades i ovacionades de la nit.

Schedule

Others

Occur on:
Palau Sant Jordi.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
12/07/2024

Phone number

Switchboard:
934262089
Fax:
934264488

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know