Concert "Calequi y las Panteras"

Back

Calequi y las Panteras són el secret més gran a veus sorgit a Madrid l’últim any. L’autor, productor i multiinstrumentista, Javier Calequi, ha decidit donar-ho tot en el seu projecte personal: Calequi y las Panteras, juntament amb Lauri Revuelta i Luisa Corral (Las Panteras).

Els seus dos primers Ep’s, “El Pacífico Furioso” i “El Demonio de Labios rojos”, i el primer LP “Gualicho” (2021, autoproduït) és una declaració del món al qual ens convida a travessar Calequi.

Recolzant-se en el pes vocal, genera un còctel explosiu de funky, cúmbia i rock, que aconsegueix unir el Prince més ballable, el Beck més experimental i el groove llatí de Bola de Nieve y Rubén Blades. Però si les seves composicions atrapen la primera escolta, els seus directes són una celebració addictiva.

El 10 de novembre va veure la llum “Mezcla Rica”, un excels viatge per Amèrica ple de col·laboracions de músics internacionals d’alçada com Xoel López, Lido Pimienta, Kevin Johansen, Myriam Letrce i molts més. El disc està concebut com a obra conceptual, no una suma de cançons, i amb els seus tretze talls ens convida a viatjar, al somni i, per descomptat, a ballar! per no deixar indemnes ni els peus, ni el cor de qui ho escolti.

Schedule

Others

Occur on:
Razzmatazz.

Razzmatazz

Address:
C Almogàvers, 122
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Razzmatazz
When
18/04/2024

Phone number

Tel.:
933208200
Fax:
933000302

Website

Web venda d'entrades:
https://www.festival-millenni.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know