Concert "Bad Gyal"

Back

Traductor de google :

Concert previst en inici el dia 27 de novembre de 2020 i posposat al 2021. Les entrades adquirides seran vàlides per a la nova data.

Del Maresme a compartir segell amb Billie Eilish o Kendrick Lamar, de diva local a fenomen de projecció global. Bad Gyal ja és definitivament internationally, però no s'oblida de casa encara que cada cop menys pugui passar menys temps a aquell barri del qual ja en parlava a la seva icònica adaptació en català del Work de Rihanna. Ja ho va anticipar a les seves xarxes socials el passat dissabte 7 de març, justament el dia en el qual complia 23 anys: el concert més gran en sala de la seva carrera fins avui se celebrarà al Sant Jordi Club de Barcelona el 27 de novembre.

Així, a casa i en gran, es tancarà la gira Bad Gyal Soundsystem setze mesos després d'arrencar al Sónar 2019 propulsada per l'ona expansiva de Santa María i Hookah, les seves dues cançons de l'estiu. Enrere queden uns quants shows en els quals el ball és protagonista a dalt i a baix de l'escenari (sold out a La Riviera de Madrid i doble sold out a la Razzmatazz de Barcelona inclosos) i la sensació que les xarxes van detectar l'estrella generacional que ja és molt abans que els mitjans de comunicació tradicionals. Fa temps que Instagram o TikTok estan plens de bad gyals que han vist en Alba Farelo un referent que els parla directament, una cronista autoritzada de les seves nits, un discurs que fer seu.

Després de fumar-se l'underground en un parell de calades, després d'arrodonir el seu 2019 amb el llançament d'altres dos himnes com Alocao i Zorra, el futur és seu. Als pròxims mesos portarà el seu tour per tota Espanya, tornarà a Latinoamèrica (Quito, Bogotá, México DF i Monterrey esperen) i actuarà a les edicions barcelonina i portuguesa de Primavera Sound abans de plantar el seu Soundsystem al Sant Jordi Club. El que Farelo diu de si mateixa a Hookah és ben lluny de quedar-se obsolet: ara ella, Bad Gyal, és la del moment.

Schedule

Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club

Address:
Pg Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club
When
27/11/2021

Phone number

Tel.:
934262089

Website

Web venda d'entrades:
http://www.redtkt.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share