Per amor a les arts

Back

Film. The cycle incentivises dialogue between the arts and film in its role as a universal language, enabling it to engage in a dialogue with each of them.

Now in its eighth season, the cycle Per amor a les arts has become consolidated as a mirror where the activities linked to various artistic disciplines by different organisations and institutions are reflected in a film which illustrates, enlarges and distorts them to offer new perspectives.

Every Tuesday, from October to June, the Filmoteca de Catalunya will be offering films linked to painting, theatre, dance, architecture, music, design, literature and opera, in sessions presented by creators and experts.

See the programme.

Schedule

Others

Occur on:
Filmoteca de Catalunya.
Tickets sold at:
Filmoteca de Catalunya.
Organised by:
Filmoteca de Catalunya.

En la seva vuitena temporada, el cicle Per amor a les Arts s’ha consolidat com un mirall; un mirall en què les activitats relacionades amb diverses disciplines artístiques proposades per les diferents entitats i institucions implicades es reflecteixen en una pel·lícula que les il·lustra, les amplia o les distorsiona per aportar-hi noves perspectives.

Cada dimarts, de l’octubre al juny, la Filmoteca de Catalunya acull sessions de cinema vinculades amb la pintura, el teatre, la dansa, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera en sessions presentades per creadors o experts.

L’objectiu és incentivar el diàleg entre les arts i el cinema en el seu paper de llenguatge universal, que li permet dialogar amb cadascuna d’elles.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Address:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Filmoteca de Catalunya
When
From 03/10/2023 to 28/05/2024

Phone number

Switchboard:
935 671 070

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know