Caminades per Collserola

Back

Traductor de google :

La finalitat d’aquestes caminades, és la de fomentar el turisme local i oferir als ciutadans i ciutadanes de Barcelona la possibilitat de descobrir nous indrets de la ciutat en estret contacte amb la natura. També acollirem contents a tots aquells visitant forans interessats en participar-hi.

Les caminades per Collserola es duran a terme dels mesos d’octubre del 2022 al juny de 2023.

És obligatòria la inscripció prèvia

El punt de trobada serà a la Pça. Meguidó, davant del Centre Cívic Casa Groga, a les 10:00 hores

És obligatori l’ús de calçat adequat i es recomana l’ ús de bastons i dur aigua.

Les caminades estan obertes a qualsevol persona major de 7 anys (o a menors acostumats a les passejades per la muntanya), amb un mínim de 6 participants i un màxim de 18/20 participants per sortida.

La durada de les passejades s’estima de 3 hores a 3 hores i mitja aproximadament, incloent les aturades que es realitzaran per descansar i/o escoltar les explicacions dels guies sobre els indrets d’interès que trobarem al recorregut.

La sortida es podrà cancel·lar fins a 24 hores abans per causes majors i s’avisarà a tots i totes els i les participants.

La ruta és : Centre Cívic Casa Groga, Masia de Can Soler, Font del Bacallà, Viver de Can Borni, Font de la Salamandra, Pedra de Collserola, Vista Rica, Ctra. de les Aigües, Revolt de la Paella (Arrabassada) Dipòsit superior d’AGBAR de Sant Genís, Dipòsit Inferior d’AGBAR de Sant Genís, carrer Saldes, Església de Sant Genís (S-IX), Masia de Can Safont i Pça Meguidó (C.C. Casa Groga).

Schedule

Punt de trobada: Plaça de Meguidó

Address:
Plaça de Meguidó, 1
District:
Horta-Guinardó
Neighborhood:
Sant Genís dels Agudells
City:
Barcelona
Where
Punt de trobada: Plaça de Meguidó
When
From 16/10/2022 to 15/06/2023

Phone number

Tel.:
934186531
Fax:
934187745

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know