Bryan Adams

Back

Music. The Canadian rock icon presents his ‘Shine a Light Tour’ in Barcelona.

Songs such as Heaven, Kids Wanna Rock, Please Forgive Me and Everything I Do (I Do It for You) all form part of a career spanning over four decades of hits and a brand which perfectly defines the Bryan Adams style of rock-and-roll.

The Canadian artist returns to Barcelona with his new ‘Shine a Light Tour’, launching his new album Shine a Light, released in March.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Palau Sant Jordi.


Amb una carrera que abasta més de quatre dècades d'èxits i una marca exclusiva que defineix a la perfecció el seu estil en el rock'n'roll, la icona canadenc, Bryan Adams, anuncia nova gira per 2019, "Shine A Light Tour". La gira ve acompanyada pel llançament del seu nou àlbum, "Shine A Light", que veia la llum en passat 1 de març.

Transport públic
TMB habilitarà un servei especial d'autobusos de baixada quan finalitzi el concert (a partir de les 22.30 h, aproximadament) entre el recinte i la plaça d'Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l'indicador de línia "Pl. Espanya - Palau Sant Jordi".

Per pujar al Palau Sant Jordi, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que, amb motiu de l'espectacle, es reforçarà amb més vehicles entre les 18.30 h i les 21 h.

Dimecres el metro funciona fins a les 12 de la nit.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
11/12/2019

Phone number

Switchboard:
934262089
Fax:
934264488

I like 54

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share