Asian Film Festival

Back

Traductor de google :

L' Asian Film Festival Barcelona/AFFBCN , el festival de cinema asiàtic d'autor, compleix aquest any 2022 la seva desena edició, i se celebrarà del 26 d'octubre al 6 de novembre .

L'AFFFBCN 2022 abasta una extensió geogràfica que va des de l' Àsia Central , amb la participació de cinematografies procedents de tres ex repúbliques soviètiques, Kazakhstan, Kirguizistan i Uzbekistan, a les quals se sumen  Iran, Mongòlia i Afganistan; Àsia Meridional està representada per Índia, Pakistan, Bangla Desh i Sri Lanka; el Sud-est asiàtic per les Filipines, Indonèsia, Tailàndia, Singapur, Malàisia, Laos, Cambodja i Vietnam; Àsia Oriental per Xina, Corea, Japó; i finalment el Pacífic per Austràlia i Nova Zelanda. 

El festival distribueix la seva programació en cinc seccions , totes a concurs: Oficial, Oficial Panorama, Discoveries, NETPAC i Especial. Cadascuna compta amb els seus jurats corresponents integrat per directors, crítics de cinema i escriptors. L'AFFFBCN concedirà quinze premis : a la millor pel·lícula, millor director i millor guió per a cadascuna de les seccions a concurs. 

Podeu consultar la programació en aquest enllaç.

Cinemes Girona, CaixaFòrum, Sala Phenomena i Zumzeig + Filmin (per a les sessions en línia)

Address:
Carrer de Girona, 175
District:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Cinemes Girona, CaixaFòrum, Sala Phenomena i Zumzeig + Filmin (per a les sessions en línia)
When
From 26/10/2022 to 06/11/2022

Phone number

Tel.:
931184531

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share