Activitats per a adults al Centre de la Platja

Back

Traductor de google :

Maig

-Dissabte 8, d'11 a 13 h Itinerari 'La Barcelona de Mamadou'

Connectarem en directe amb el Senegal per conèixer Serign'e Mbacke, el protagonista del documental «Vides deportades» del programa 30 minuts de TV3.La seva història transcorre entre les ciutats de Touba i Barcelona i explica les conse-qüències de les polítiques migratòries.

-Dimarts 11, de 18 a 19 h Videoconferència 'Vides deportades'

Connectarem en directe amb el Senegal per conèixer Serigne Mbacke, el protago-nista del documental «Vides deportades» del programa 30 minuts de TV3.La seva història transcorre entre les ciutats de Touba i Barcelona i explica les conseqüències de les polítiques migratòries.

-Dimarts 18, de 18 a 19 h Videoconferència 'El Dorado europeu'

Qui millor que Lluís Caelles per descobrirnos la realitat de l’Àfrica occidental? Aquest periodista internacional de TV3 ens explicarà la situació de la pesca al Senegal, la qual està disminuint, i quina relació tenen amb aquest fet els últims acords pesquers presos entre la UE i el Senegal.

-Tot el mes. Recurs en línia 'Com se salven 60.000 vides?'

Proactiva Open Arms és una organització sense ànim de lucre que té com a missió rescatar persones migrades al Me-diterrani. Des que es va fundar l’any 2015 fins ara, aquesta ONG ha salvat prop de 60.000 vides. Coneixerem la seva tasca de prop amb el testimoni de la pedagoga de l’equip, Ángeles Schjaer.

Juny

-Dimarts 8, de 18 a 19 h Videoconferència Dia Mundial dels Mars i els Oceans

Celebrarem aquest dia amb les enti-tats Anèl·lides i 13 Grados. Coneixerem les diferències i les similituds entre la biodiversitat marina del Mediterrani i la de l’Atlàntic.

Juliol

-Dimarts 6, de 19 a 20 h Videoconferència 'Posidònia, molt més que una planta al mar'

Coneixeu la posidònia i com ens ajuda a treure els plàstics del mar? Anna Sànchez, científica de la Universitat de Barcelona, ens explicarà el descobriment que ha fet sobre aquesta alga!

-Diumenge 18, d'11.30 a 13.30 h Itinerari Descobrim la Barcelona més sostenible!

A Barcelona existeixen moltes opcions per reduir el nostre consum i la genera-ció de residus. Mitjançant el Mapa B+S descobrirem iniciatives i establiments que ens ajuden a apropar-nos a l’objec-tiu de residu zero.

Agost

-Dijous 5, a les 16 h Videoconferència 'Per què els corals estan perdent els seus colors?'

Connectarem amb Malàisia per conèixer la María, de Millas y Orillas, que ens expli-carà per què els últims anys gran part de la superfície dels esculls de coral s’han blanquejat. Encara que visquem lluny dels esculls, tots hi estem implicats. Vo-leu saber com formar part de la solució?

-Tot el mes. Recurs en línia 'Oceà i clima'

La Dra. Isabel Cacho, del Grup de Recerca Consolidat en Geociències Ma-rines de la Universitat de Barcelona, és especialista en la reconstrucció de la va-riabilitat climàtica basada en l’anàlisi de sediments marins. Si voleu saber l’íntima relació que hi ha entre l’oceà i el clima, no us perdeu l’entrevista que hem fet.

Setembre

-Dijous 16, a les 18 h Videoconferència 'Barcelona des de l'aigua'

A Barcelona, moltes persones compar-teixen la seva afició pel mar mitjançant la navegació. Coneixeu aquest món? Us agradaria saber-ne més? Veniu a desco-brir el grup Barcelona i la Mar.

-Dissabte 18, d'11 a 13 h Itinerari 'El barri del sorral'

Begoña García, autora del llibre El barri del sorral, ens farà viatjar a l’any 1751 a través d’un itinerari guiat per la Barcelo-neta. En aquell moment, ja feia trenta-set anys que la Guerra de Successió s’havia acabat, però molts dels supervivents encara no n’havien superat les seqüeles. Ens acompanyeu en aquest recorregut?

Schedule

Others

Occur on:
El Centre de la Platja.
Organised by:
El Centre de la Platja.
Address:
Pg Marítim Barceloneta, 25*29
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
la Barceloneta
City:
Barcelona
When
From 01/05/2021 to 30/09/2021

Phone number

Registration:
93 221 03 48 (de dimarts a diumenge, de 10 a 14 h)
Tel.:
932210348
Fax:
932218026

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share