Activitat escolar: 'El monestir de Pedralbes. Un passeig de percepcions'.

Back

Traductor de google :

Event suspended

Visita concert adreçada a P5 i educació especial. Es realitzen dues sessions diàries i cada visita-concert és per a 50 alumnes.

Un passeig multissensorial en què la música és el fil conductor d´un recorregut en que es treballa l´educació estètica a través de la percepció dels sentits -l´oïda, la vista, el tacte i l´olfacte-, i l´apreciació del silenci per tal de percebre l´entorn amb sensibilitat i emoció.

La proposta es desenvolupa en tres parts:- En primer lloc, la formació prèvia dels mestres a càrrec d´especialistes en educació infantil (de l´àrea de música, plàstica o llengua) i de la conservadora del monestir.- En segon lloc, el treball a l´aula amb els alumnes que té com a base un repertori musical acompanyat d´un seguit de propostes que permeten treballar des de la transversalitat l´expressió plàstica, el medi natural, el llenguatge, la descoberta d´un mateix i l´expressió corporal.- I en tercer lloc, la culminació del projecte amb una visita-conciert-espectacle al Monestir de Pedralbes en la qual es reconeixen els espais i elements característics ddel monestir així com el repertori de músiques treballat prèviament a l´aula.

És obligatori l´assistència a les sessions de formació per part del professorat.

Schedule

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Address:
Baixada del Monestir, 9
District:
Les Corts
Neighborhood:
Pedralbes
City:
Barcelona
Where
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
When
Permanent event

Phone number

Reservations:
93 256 34 27 dl a dv: 10 a 14 h
Switchboard:
932563434
Fax:
932039408

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know