Acoustic Pomelo

Back

Traductor de google :

Music. The best in music at this summer cycle at the Poble Espanyol.

The Summer Nights cycle at the Poble Espanyol brings Acoustic Pomelo, a new event which is sure to be a hit this summer.

These four sessions combine music, a great atmosphere and the sunset, with diverse rhythms from musicians and DJs such as Jeff Darko, Ego Sex and Sonido Tupinamba.

Acoustic Pomelo is intended as a Friday night event (two Fridays in July and two in August) for people who love current music and who value the musical experience as a whole.

Schedule

Others

Se celebra a:
Poble Espanyol de Montjuïc.


Per primera vegada dins el cicle de Nits d´Estiu del Poble Espanyol, arriba Acoustic Pomelo, un esdeveniment que de ben segur es convertirà en un referent aquest estiu. Vine a gaudir d´aquests vespres musicals únics a la fresca a Barcelona en un entorn tranquil, sense cotxes, on la natura i les vistes elevaran l´experiència a un altre nivell.

Es tracta de 4 sessions en les quals la música, el bon ambient i la posta de sol seran els protagonistes amb ritmes diversos a càrrec de músics i DJs de l´alçada de Jeff Darko, Ego Sex o Sonido Tupinamba, entre d´altres.

Acoustic Pomelo neix amb la voluntat de convertir-se en l´espai de trobada de les nits de divendres d´estiu (dues dates al juliol i dues a l´agost) per tots aquells amants de la música actual que valoren no només el ritme sinó l´experiència musical en el seu conjunt.

Poble Espanyol de Montjuïc

Address:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 13
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Poble Espanyol de Montjuïc
When
From 12/07/2019 to 23/08/2019.

Phone number

Phone:
935086300
Fax:
935086333

I like 17

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share