8è Festival Jardins del Palau Reial de Pedralbes: Concert "Raphael"

Back

Traductor de google :

Entrades exhaurides.


Raphael és una superestrella internacional que ha emocionat a milions de persones a tot el món amb la seva prodigiosa veu i autenticitat sobre l'escenari. ´La veu´, ´El més gran´, ´La càtedra intergeneracional´ o ´El cap indie´ són només alguns dels apel·latius usats pels mitjans i crítics per a referir-se a ell: la llegenda viva de la cançó.
La seva primera aparició sobre els escenaris va succeir a Espanya, en el Festival de Benidorm de 1962, on va arrasar i va guanyar. Des de llavors, i després de més de 60 discos i centenars de cançons gravades en espanyol i fins i tot en anglès, alemany o japonès, Raphael ha girat per tot el món i en escenaris tan rellevants com el Carnegie Hall de Nova York, l'Estadi Santiago Bernabéu de Madrid, l'Auditori Nacional de Mèxic, el Olympia de París, el Bolshoi de Mosú i l'Opera House de Sydney. Sempre amb ´entrades esgotades´.
La seva estel·lar carrera de quasi 60 anys compta amb reconeixements com els 335 Discos d'Or i 50 Discos de Platí obtinguts; així com un Disc d'Urani per les vendes de més de 50 milions de discos a tot el món. ´Yo soy aquel´, ´En Carne Viva´ o ´Mi Gran Noche´ són alguns dels seus clàssics i que acumulen vendes i streamings milionaris; perquè, si hi ha hagut un artista que ha renovat constantment la seva audiència, estem llavors parlant de Raphael. D'avis a néts, de clàssics a rockers, ... tothom ens hem emocionat amb la majestuosa veu de Raphael. En 2020, i abrigallat per la seva banda, la ´Gira 2020´ desembarca en Festival de Pedralbes per a delectar-nos amb els seus majors èxits.

Schedule

Others

Se celebra a:
Jardins del Palau de Pedralbes.
Es venen les entrades a:
Tiquet Rambles - Palau de la Virreina. Només a partir del mes de maig
Organitzat per:
Concerts Studio.

Jardins del Palau de Pedralbes

Address:
Av Diagonal, 686
District:
Les Corts
Area:
Pedralbes
Post Code:
08034
City:
Barcelona
Where
Jardins del Palau de Pedralbes
When
07/06/2020

Phone number

#:
010
x:
93 363 25 10 (entrades de mobilitat reduïda)

I like 13

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share