56th Barcelona Polo Challenge - Negrita Cup

Back

Polo. With six teams taking part, the tournament is one of the most important polo events in Spain.

Barcelona Royal Polo Club is holding the 56th edition of its international polo tournament, the Barcelona Polo Challenge - Negrita Cup from 17 to 26 May.

There will be three matches a day over two weekends, pitting six teams of players from all over world against each other.

The final will be held at 2:30 pm on Sunday 26 May, with the prize-giving ceremony taking place immediately afterwards.

Further information.

Schedule

Amb la presència de sis equips, el BPC Negrita Cup tornarà a ser una de les cites més importants d'aquest esport mil·lenari a Espanya. El seu atractiu converteix aquest torneig en una ocasió irrepetible per gaudir d'un espectacle que celebra enguany la seva edició número 56.

Els polistes del Reial Club de Polo de Barcelona portaven ja 71 anys d’activitat quan, en 1968, van decidir instaurar la celebració d’un gran esdeveniment internacional. Aquesta gran competició es denominaria Torneig d’Hivern doncs es jugaria a la fi del mes de gener.

La primera edició es va jugar amb gran èxit, proclamant-se vencedor l’equip del Reial Club de Polo de Barcelona integrat per Enrique Calatayud, J. A. Tous, Jean Gregory i el Major R. Ferguson. En la dècada dels 80 el torneig va traslladar la seva disputa a la primavera, celebrant-se en els mesos d’abril o maig.

En els seus 56 anys de vida, el torneig ha comptat amb la participació de polistes molt relevants i de molt variada procedencia com els germans Domecq, els germans Trujillo, l’indi Jabar Singh, el Major R. Ferguson, i els argentins Héctor Cacho Merlos, que va estar entre els cinc millors jugadors del món, Milo Fernandez Araujo, Héctor “el Gordo” Barrantes, Pablo Jaureche, Ezequiel Kraft, Mathias Magrini, Martin Aguerre, Juan Ruiz Guiñazú i Pelayo Berazadi, entre d’altres. I al costat d’ells, destacats polistes del Reial Club de Polo de Barcelona que han competit en totes les edicions portant-se la victòria en nombroses ocasions.

Ja sota la denominació BPC Negrita Cup, el torneig internacional continua reunint figures que ofereixen al públic barceloní un espectacle trepidant sense igual. Sens dubte, les diferents condicions que envolten a aquest torneig li ofereixen un brillant futur que esperem compartir amb tots els afeccionats a aquest bell esport.Ja sota la denominació BPC Negrita Cup, el torneig internacional continua reunint figures que ofereixen al públic barceloní un espectacle trepidant sense igual. Sens dubte, les diferents condicions que envolten a aquest torneig li ofereixen un brillant futur que esperem compartir amb tots els afeccionats a aquest bell esport.

Reial Club de Polo de Barcelona

Address:
Av Doctor Marañón, 17*31
District:
Les Corts
Neighborhood:
la Maternitat i Sant Ramon
City:
Barcelona
Where
Reial Club de Polo de Barcelona
When
From 17/05/2024 to 26/05/2024

Phone number

Tel.:
934480400
Fax:
933341317

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know