33è Concurs Literari de Nou Barris

Back

Traductor de google :

El Centre Cívic Torre Llobeta, les Biblioteques del Districte de Nou Barris, i el consorci per a la Normalització Lingüística, impulsen i organitzen un dels esdeveniments culturals més rellevants i consolidats del Districte, el Concurs Literari de Nou Barris, que enguany arriba a la seva 33a edició.

Es tracta d´una convocatòria oberta a totes les persones majors de 16 anys, en la que es pot participar en les modalitats de narrativa, poesia i relat curt d´humor en llengua catalana i llengua castellana i relat fantàstic. Cal destacar el fet que la modalitat de relat curt d´humor marca una diferència important dins de la normalitat dels concursos literaris.

Pots presentar la teva obra a diversos equipaments del districte: Centre Cívic Torre Llobeta, Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, Biblioteca Nou Barris, Biblioteca Canyelles, Biblioteca Les Roquetes, Biblioteca Zona Nord i Consorci per a la Normalització Lingüística Delegació Nou Barris.

La data límit d´admissió dels treballs serà el 27 de març de 2021 a les 20 h.

El comunicat del veredicte i el lliurament de premis es faran al Centre Cívic Torre Llobeta el dissabte 8 de maig de 2021, a les 19 h.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Where
Centre Cívic Torre Llobeta
When
From 10/02/2021 to 27/03/2021

Phone number

Tel.:
933585614
Fax:
933585711

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share