18th Elderly People's Christmas Choir Singing Concert

Back

Traductor de google :

Festivities. On 10 December at L’Auditori de Barcelona.

Barcelona City Council is organising the 18th Elderly People’s Christmas Choir Singing Concert, which this year offers a musical journey of the legend of Comte Arnau, with music by the composer Albert Guinovart and dramaturgy by Joan Lluís Bozzo.

The concert explains the myth and the terrible legend of Comte Arnau, giving a voice to the finest poets which have shaped the story, such as Verdaguer, Maragall, Sagarra and Brossa.

Schedule

Others

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona. Àrea de Drets Socials


CANTA GRAN! escalfa motors i inicia els assajos aquest mes de novembre. Les sis-centes persones grans cantaires que hi participen amb les seves corals preparen el concert de Nadal amb quatre grans assajos, sota la direcció i la coordinació musical de Montse Meneses.

El concert, que enguany arriba a la divuitena edició, es farà el dilluns 10 de desembre a L´Auditori, i en aquesta ocasió proposa un passeig musical per la llegenda del Comte Arnau, amb música del compositor Albert Guinovart i dramatúrgia de Joan Lluís Bozzo. La cantata fa un recorregut pel mite i la terrible llegenda del Comte Arnau, tot donant veu als poetes més destacats que l´han forjada com Verdaguer, Maragall, Sagarra o Brossa.

L'Auditori de Barcelona

Address:
C Lepant, 150
District:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
L'Auditori de Barcelona
When
10/12/2018

Phone number

Switchboard:
932479300

I like 55

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share