'A taula!' Cicle de cultura i gastronomia: Cuina i ficció literària: el relat de Barcelona a través de la gastronomia, a càrrec d'Oliver Mancebo

Back

Traductor de google :


CUINA PER A LLETRAFERITS
Els lectors més golafres gaudiran de les paraules i del menjar en aquest cicle dedicat a la literatura gastronòmica. La relació simbiòtica entre aquestes dues disciplines les ha enriquit mútuament formant un maridatge molt interessant que de ben segur ens farà salivar.

CUINA I FICCIÓ LITERÀRIA: EL RELAT DE BARCELONA A TRAVÉS DE LA GASTRONOMIA.
A través del menjar els i les autores aconsegueixen descriure els personatges, estats d´ànim, la societat o una ciutat. Ens endinsarem als intersticis entre la tradició literària i la culinària de Barcelona de la mà d´autors i autores com M. Vázquez Montalbán, Montse Clavé, Montserrat Roig o Víctor Nubla. Llegirem i comentarem alguns textos per tal d´aprendre a elaborar els menjars que hi apareixen, alhora que localitzem les estratègies narratives essencials per tal de cuinar un suculent text de creació literària.

Schedule

Others

Se celebra a:
Centre Cívic El Sortidor.
Inscripcions a:
Centre Cívic El Sortidor. Inscripcions online a partir del 4 de setembre a les 8h, presencials de dill a div de 9h a 21h.

Centre Cívic El Sortidor

Address:
Pl Sortidor, 12
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic El Sortidor
When
09/11/2020

Phone number

Switchboard:
934434311
Fax:
934412837

Website

Web inscripcions:
https://elsortidor.inscripcionscc.com

I like 21

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share