‘La cabra, o qui és Sylvia?’ (The Goat, or Who is Sylvia?)

Back

Shows. Emma Vilarasau and Jordi Bosch star in this play at La Villarroel.

Iván Morales directs this tragedy, written by the North American Edward Albee, a dramatic work revolving around love, jealousy and ideals.

The central character in the story is Martin, an architect and father who has just won a very important award and is seeing his career really take off. He and his wife and son form an enviable, perfect and successful family.

Yet when the father confesses a secret he’s been keeping to himself for a long time, the plot takes an unexpected twist.

Want to know how the story ends? Don’t miss this play at La Villarroel, on until 10 January.

Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Villarroel Teatre.
Tickets sold at:
Villarroel Teatre.

Jordi Bosch i Emma Vilarasau protagonitzen La cabra o, qui és Sílvia? un text de l'autor nord-americà Edward Albee dirigit per Iván Morales.

Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura, i a més té l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més, gaudeix d'una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i empàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira als seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família estaodunidenca perfecta, d'esquerres, armoniosa i triomfadora.

Però fa uns mesos el Martin guarda un secret que el tortura, i que només s'atrevirà a comfessar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat inquebrantable de més de 50 anys de complicitats.

La comfessió del Martin obrirà una porta bestial, generant una crisi a les seves vides que mai haguessin pogut imaginar.

Address:
Villarroel, 87
District:
Eixample
Barri:
l'Antiga Esquerra de l'Eixample
Post Code:
08011
City:
Barcelona
Quan
From 28/11/2020 to 28/03/2021

Website

Web venda d'entrades:
http://www.lavillarroel.cat

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share