Espectacle 'Videomapping amb MappingWorldLab' a càrrec de alumnes del Convent i Jam de Freestyle, rap i poesia amb Third Tongue

Back

Traductor de google :

Es celebra al Claustre del Convent de Sant Agustí.

L’activitat s’emetrà en directe al nostre canal de #Youtube

Third Tongue: Reborn

Una nit elèctrica de poesia caribenya, música rebel, beats en directe i freestyling. Karoo Chanti presentarà en exclusiva el seu poema èpic Yerma: una tragèdia del Carib: una relació ètnica de la Yerma de Lorca. Ambientada a l’illa de Santa Lucia, la història lírica i veritable que Karoo porta el públic amb un viatge tropical d’infidelitat, desigualtat de gènere i entitats sobrenaturals.

Després, l’artista llatina Lamashup obrirà el vòrtex líric amb els seus himnes reggae-latin mentre s'inicien les sessions amb les produccions en directe de Graal Beat.

Third Tongue” és un punt de trobada freestyle creatiu que convida rapers, poetes, cantants i compositors a experimentar, expressar i canalitzar les seves veus. Cerquen deconstruir les narratives colonials mitjançant l’apoderament de l’art, la comunitat i la cultura.

Mostra amb  MappingWorldLab

Les visuals en directe aniran a càrrec d’un  grup d’alumnes de Mapping World Lab (Alvaro Muñoz Ledo). Cada trimestre, els laboratoris de #videomapping actuen en directe per a posar en pràctica el  treball del taller.

Schedule

Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Address:
C Comerç, 36
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Convent de Sant Agustí
When
12/03/2021

Phone number

Tel.:
932565000
Fax:
932680825

Website

Web inscripcions:
http://inscripcions.conventagusti.com

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share