Espectacle 'Circula! Tren de creació i formació en dansa' Cies. Nómada + Carmen Muñoz

Back

Traductor de google :


L'APDC, en el marc de la iniciativa "Circula! Tren de creació i formació en dansa", proposa un programadoble de dansa Contemporània:

Dulces Bestias – de la Cia. Nómada
Proposta canària seleccionada per l'APdC
Durada: 55 minuts

Bailes de histéricas – de Carmen Muñoz
Proposta catalana seleccionada per l'Associació Andalusa de Professionals de la Dansa (PAD) i que es podrá veure al Teatro Central de Sevilla al desembre
Durada: 20 minuts

Circula! va néixer el 2015 com una necessitat per les mancances actuals de la polítiques culturals en matèria de Dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l'exhibició dels treballs d'aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.

Actualment està liderada per l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l'Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l'Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) , l'Associació de Professionals de la Dansa del País Basc (Adde), l'Associació Andalusa de Professionals de la Dansa (PAD), l'Associació de Professionals de Dansa d'Astúries (APDA) i l'Associació d'Artistes del Moviment de les Illes Canàries (Pie de Base).

Schedule

Others

Es venen les entrades a:
Sant Andreu Teatre.
Se celebra a:
Sant Andreu Teatre.

Sant Andreu Teatre

Address:
C Neopàtria, 54
District:
Sant Andreu
Area:
Sant Andreu
Post Code:
08030
City:
Barcelona
Where
Sant Andreu Teatre
When
30/01/2021

Phone number

Tel.:
933457930
Fax:
933457929

I like 35

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share