Cinema documental 'Octavas'

Back

Traductor de google :

Direcció: Uri Altell , Ivan Garriga. País: Espanya. Any: 2019

"Hoy hoy me arrepiento de lo que no hiceDe no llorar de callarme de rendirmeHoy hoy me arrepiento de lo que no hiceLo que no quise lo que no dije lo que no hice."

Aquesta és la lletra de 80 años, la cançó que Antonio Arco, vocalista i compositor del grup de flamenc fusionat granadí El Puchero del Hortelano, va compondre cap a l´any 2005 a partir d´una xerrada amb el seu pare. I aquesta cançó, que reivindica l´esperit del carpe diem, d´aprofitar el temps, de no deixar res per dir, res per fer, res per plorar ni res per viure, aquest tema que va convertir-se per a molts en himne i en pedra angular d´una manera d´entendre la vida, és el leitmotiv del documental d´Uri Altell i Ivan Garriga Octavas, que mira d´explicar com la música pot arribar a canviar-nos la vida, a fer-nos uns altres, a replantejar-nos les nostres conviccions. Un documental que parla de com la música pot amansir les feres, pot endolcir l´ànima o posar un poble en peu de guerra.

La cançó 80 años és una prova de com alguns arriben a fer seva la música i de com aquesta música els fa canviar. El tema va ser interpretat el 2011 a l´enterrament de Felipe Camiroaga, un popular presentador xilè que era seguidor de la banda granadina malgrat que els seus components no ho sabessin, i a partir d´aquí es va convertir per a molts xilens en un himne. Malgrat que la banda va deixar de treballar el 2015, Antonio Arco ha continuat interpretant el tema en els seus concerts en solitari. I va ser en un d´ells, el 2019 a la Sala Apolo, quan el publicista Alejandro Soler-Cabot la va escoltar i va posar-se en contacte amb Arco per aconseguir que formés part del documental d´Uri Altell i Ivan Garriga

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cultural Albareda.
Registration at:
Centre Cultural Albareda.

Centre Cultural Albareda

Address:
C Albareda, 22*24
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Centre Cultural Albareda
When
29/04/2021

Phone number

Registration:
93 443 37 19
Tel.:
934 433 719

Website

Web inscripcions:
https://albareda.inscripcionscc.com

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share