Cicle de projeccions 'Pantalla Barcelona' al Centre Cívic Can Clariana

Back

Traductor de google :


L'Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Projeccions

Dimarts 12 de gener a les 19 hores
El imperio de los sentidos (cineclac)

Direcció de Nagisa Ôshima [Romanç eròtic - 1976]
Una parella d'amants viu una història d'amor portada fins a límits inimaginables. La passió s'ha apoderat d'ells. El sexe ha passat a ser l'únic important de les seves vides. Les ànsies de la dona per posseir al seu home semblen inesgotables i creixen cada dia més fins arribar a confondre el plaer amb el dolor.

Dimarts 19 de gener a les 19 hores
Els dies que vindran (pantalla barcelona)

Direcció de Carlos Marqués-Marcet [Ficció - 2019]
Vir, de 30 anys, i Lluís, de 32, fa només un any que surten junts, quan la Vir descobreix que està embarassada. Durant nou mesos, seguirem l'aventura d'aquesta jove parella i assistirem al gir enorme que farà la seva vida. Un relat minuciós del procés d'aprendre a ser tres quan no s'ha tingut el temps d'aprendre a ser dos, explorant la dificultat de compartir amb l'altre aquesta experiència profundament transformadora.

Dimarts 26 de gener a les 19 hores
New ways to... sessió de curtmetratges (pantalla barcelona - mecal)

Sessió de curtmetratges (animació, ficció i documental) que examina les "noves maneres de" (new ways to) relacionar-nos entre nosaltres i amb el nostre entorn, condicionades per les tecnologies (internet, xarxes socials, apps...)

Dimarts 9 de febrer a les 19 hores
Estiu 1993 (pantalla barcelona)

Direcció de Carla Simón [Ficció/drama - 2017]
Frida (Laia Artigas), una nena de sis anys, afronta el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare. Lluny del seu entorn proper, en ple camp, la nena haurà d'adaptar-se a la seva nova vida.

Dimarts 2 de març a les 19 hores
Cincuenta sombras de grey (cineclac)

Direcció de Sam Taylor-Johnson [Drama eròtic - 2015]
Quan Anastasia Steele, una estudiant de Literatura, rep l'encàrrec d'entrevistar el popular i jove empresari Christian Grey, un milionari de 27 anys, queda impressionada davant el seu extraordinari atractiu. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-ho, però no ho aconsegueix. Quan la parella, per fi, comença una apassionada relació, a l'Anna li sorprenen les peculiars pràctiques eròtiques de Grey, al mateix temps que descobreix els límits dels seus més foscos desitjos.

Schedule

Centre Cívic Can Clariana Cultural

Address:
C Felip II, 222
District:
Sant Andreu
Area:
El Congrés i els Indians
Post Code:
08027
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Can Clariana Cultural
When
From 12/01/2021 to 02/03/2021.

Phone number

Tel.:
937637299

I like 20

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share