'Els cecs' de Maurice Maeterlinck

Back

Activitat NO presencial. Els espectacles de la Sala online seran en cartell durant tota la temporada.

Teatre. Adaptació al format digital sonor de l'obra del premi Nobel de Literatura belga a càrrec de Mònica Bofill.

Presentació d’una peça de 1890 del dramaturg belga Maurice Maeterlinck, màxim representant del moviment simbolista i Premi Nobel de Literatura el 1911, que aborda la condició humana. És la història de dotze persones invidents que esperen enmig d’un bosc el retorn d’algú.
El qui els guiava, un sacerdot, ha mort, i elles intenten situar-se en l’espai sense perdre la noció del temps, prenent punts de referència i fent servir la lògica. Pel camí, descobriran que no es coneixen en profunditat i que sempre han estat soles. Però per més desesperades que estiguin, no perdran l’esperança. Una mirada a la Humanitat empeltada de platonisme, fatalisme i misticisme.

Traductor de google :

Schedule

Els cecs, de Maurice Maeterlinck, adaptat al format digital exclusivament sonor per Mònica Bofill.

Del dramaturg belga Maurice Maeterlinck, màxim representantdel moviment simbolista i Premi Nobel de Literatura el 1911, presentem una peça de 1890 que tracta de la condició humana. És la història de dotze persones invidents que esperen enmig d'un bosc el retorn d'algú.El qui els guiava, un sacerdot, ha mort, i elles intenten situar-se en l'espai sense perdre la noció del temps, prenent punts de referència i fent servir la lògica. Pel camí, descobriran que no es coneixen en profunditat i que sempre han estat soles. Però per més desesperades que estiguin, no perdran l'esperança.Una mirada a la Humanitat empeltada de platonisme, fatalisme i misticisme.

DIRECCIÓ Mònica Bofill

ESPAI SONORDissenyat per Damien Bazin

INTERPRETSMuntsa Alcañiz, Manel Barceló, Pep Ferrer, Oriol Guinart, Jordi Llordella, Carles Martínez, Gemma Martínez, Victòria Pagès i Elena Tarrats

TRADUCCIÓJordi Coca

PRODUCCIÓTeatre Lliure

Address:
Pl Margarida Xirgu, 1
District:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Quan
From 26/11/2020 to 30/06/2021

Website

Web venda d'entrades:
http://www.teatrelliure.com

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share