XXI Festival de Creació Contemporània "Escena Poblenou"

Tornar

Del  20 al 23 d'octubre  el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou  tornarà a omplir els carrers del barri de Poblenou de Barcelona amb una programació escènica de qualitat, " obrint els ulls" a totes les mirades .

Sota el lema ' Obrim els ulls'  el festival reivindica una escena presencial per mirar-nos en l'altre i per mirar el món que ens envolta.  Aposta pel talent de proximitat , la comunitat i l' ambient festiu i reivindica que el teatre torni a ser un espai de trobada. Sota aquesta premissa, brinda  propostes escèniques contemporànies i compromeses, amb implicació amb la ciutat i amb la realitat social actual  amb propostes arriscades i innovadores que volen  fomentar l'esperit crític . A més, també pretén retornar el teatre a l'espai públic, per fer-lo viu i per acostar el festival a la major diversitat possible. 

Escena Poblenou continua apostant pel suport a la creació amb el seu projecte Embrions ,  que acompanya el procés creatiu i dona visibilitat a projectes en estat de gestació. Aquest any, es podran veure els treballs Idòfona de Joan Català , Noves espiritualitats per a persones atees de la companyia Atzucac , Todo esto era campo de Unaiuna i, Alek & Sophie de Baal

El festival dona a conèixer també dues activitats més que tindran lloc aquest any. Per una banda, el projecte To live or not to live / To like or not to like d' Ada Vilaró, una acció protagonitzada per un grup de joves que convida al públic a reflexionar sobre qüestions de bellesa i política. I, per l'altra la creació de l' Assamblea de les arts escèniques del col·lectiu l' Última merda, una assemblea que pretén crear un espai de conversa oberta on tothom pugui reflexionar al voltant del que és ser artista. 

La resta de la programació es donarà a conèixer a principis de setembre. Enguany el festival posarà el focus en l'escena balear, amb la voluntat de crear sinergies amb l'escena de creació de les illes, i serà l'altaveu per als nous projectes i creacions de creadors i creadores joves i del talent femení. 

On
Centre Cívic Can Felipa
Quan
Des de 20/10/2022 al 23/10/2022

Telèfon

Tel.:
934853699
Tel.:
934854199
Fax:
933002943

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix