T'interessa. Sri Lanka, la perla de l'Índic

Tornar

Viatges. A càrrec de Jordi Canal Soler. Dimecres 12 maig a les 18:30 h, a la B. Les Corts - Miquel Llongureras.

L'anomenada "llàgrima de l'Índia" ho té tot per ser una illa d'ensomni: ruïnes d'antigues ciutats, fortaleses construïdes al cim de muntanyes, parcs nacionals on abunden elefants i lleopards, ciutats modernes o colonials, plantacions del famós te de Ceilan i un dels festivals més increïbles de tot el món. A través d'aquest viatge, coneixerem la capital (Colombo), la ciutat de Galle i el seu passat portuguès, les estàtues dels budes d'Aukana, Dambulla, els dàgobes d'Anuradhapura i Polonnaruwa, els parcs nacionals de Yala i Kaudulla i viatjarem en tren fins a Haputale, la regió del te, per finalitzar amb la fabulosa festa del Kandy Esala Perahera i la seva processó de dotzenes d'elefants.

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Horaris

L'anomenada "Llàgrima de l'Índia" ho té tot per ser una illa d'ensomni: ruïnes d'antigues ciutats, fortaleses construïdes al cim de muntanyes, parcs nacionals on abunden elefants i lleopards, ciutats modernes o colonials, plantacions del famós te de Ceilan i un dels festivals més increïbles de tot el món. A través d'aquest viatge, coneixerem la capital Colombo, Galle i el seu passat portuguès, les estàtues dels budes d'Aukana, Dambulla, els dàgobes d'Anuradhapura i Polonnaruwa, els parcs nacionals de Yala i Kaudulla i viatjarem en tren fins a Haputale, la regió del te, per finalitzar amb la fabulosa festa del Kandy Esala Perahera i la seva processó de dotzenes d'elefants.   

Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras

Adreça:
Trav Corts, 58
Districte:
Les Corts
Barri:
la Maternitat i Sant Ramon
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras
Quan
12/05/2021

Telèfon

Tel.:
934493107
Fax:
934480195

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix