Visiteu el temple i la cripta de la Sagrada Família!

Tornar

Suspeses les visites a la Basílica a partir del 13 de març

La visita permet experimentar la bellesa de l’obra emblemàtica d’Antoni Gaudí, contemplar l’interior del temple i la cripta.

Durant tot l’any, el temple de la Sagrada Família ofereix la possibilitat de visitar l’interior i la cripta. Actualment, a la Sagrada Família hi ha vuit torres construïdes, quatre a cada façana, que també es poden visitar si les condicions meteorològiques són les adequades.

El temple de la Sagrada Família és l’obra de Gaudí més coneguda arreu del món, una icona de Barcelona i el lloc més visitat pels turistes de la ciutat. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 2005, el temple destaca pel disseny pioner i la gran càrrega de simbolisme.

Horaris


VISITES A LES TORRES (només amb ascensor)
De les 18 torres que va projectar Gaudí per a la basílica de la Sagrada Família, actualment hi ha vuit torres construïdes, quatre a la façana del Naixement, i quatre a la façana de la Passió.

Els tiquets per visitar les torres no estan inclosos al preu de l´entrada i es poden adquirir a les taquilles o comprant l´entrada combinada 'Les millors vistes' online. L´aforament està limitat: et recomanem que compris l´entrada online.

Les façanes no es comuniquen i, per tant, tenen accessos independents. La pujada a les torres es fa únicament amb ascensor, un a cada façana. Pots triar la torre de la façana del Naixement, des d´on gaudiràs de vistes cap a l´est de Barcelona, o la de la Passió orientada cap al centre de la ciutat. La baixada es fa amb ascensor a la façana de la Passió, i per les escales a la façana del Naixement.

Per raons de seguretat els nens menors de 6 anys no poden pujar a les torres i fins als 16 anys han d´anar acompanyats d´un adult. Tampoc hi poden pujar les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat visual o amb cadira de rodes. Quan les condicions meteorològiques siguin adverses per fort vent i/o pluja, els ascensors que donen accés a les torres poden romandre tancats.

HORARIS ASCENSOR:
De 9.00 h fins a 30 minuts abans del tancament del temple (ascensor de la Passió)
De 9.00 h fins a 15 minuts abans del tancament del temple (ascensor del Naixement)

Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica

Adreça:
C Provença, 450
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona
On
Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
932080414 Servei dAtenció al Visitant
Fax:
934761010

Web

Web:
www.sagradafamilia.cat
Web venda d'entrades:
www.sagradafamilia.cat

M'agrada 1283

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix