Visita guiada a la Casa Museu Amatller + activitats de benestar 'Benestar Singular'

Tornar

El projecte Benestar Singular ofereix un conjunt d’activitats dirigides a millorar el nostre benestar físic i emocional, realitzades en un entorn agradable i acollidor de gran valor artístic i arquitectònic.

La pandèmia de la Covid 19 ha provocat un fort impacte emocional en la població, abocant-nos a un sentiment de vulnerabilitat, fragilitat i pèrdua de control sobre la nostra vida quotidiana, com no havíem viscut mai. Hem afrontat canvis inesperats en la nostra manera de viure, de treballar i de relacionar-nos. I malgrat la incertesa, tot ens indica que caldrà assumir molts d’aquests canvis d’ara endavant.

Aquesta experiència que vivim té uns efectes en la nostra salut física i emocional i es fa necessari buscar maneres d’afrontar les situacions d’angoixa i els moments de fragilitat que sentim. En aquest sentit l’art pot esdevenir un recurs important.

És per això que el projecte Benestar Singular proposa una experiència de millora de la salut en un entorn d’art i cultura.

Es proposa un recorregut per la Casa Museu Amatller amb una mirada i una atenció diferent, parant atenció a les emocions i sensacions que ens aporta aquest entorn únic, ple de bellesa, encant i calma. Es realitzaran una sèrie d’activitats per conèixer i gestionar les nostres emocions, aprendre a gaudir del que ens envolta i potenciar la nostra capacitat de resiliència. El recorregut per aquesta casa ens permetrà observar l’entorn amb uns ulls diferents, mirar cap a nosaltres mateixos també d’una altra manera i ens oferirà eines d’expressió del que sentim i un espai de reflexió sobre l’experiència viscuda.

Quina activitat us proposem? Rebuda dels visitants i passeig per la Casa Museu Amatller escoltant la cançó del mariner a la saleta de música, recitant el poema de la Dolors Monserdà de “… L’ametller florit” a l’habitació de la Teresa Amatller, activitat d’observació de l’entorn del menjador amb atenció plena i treball amb els cinc sentits degustant xocolata. Activitat en grups reduïts que es durà a terme conjuntament amb Rosana Moyano i l’equip de Cases Singulars.

En definitiva, el projecte Benestar Singular vol fer-nos gaudir d’una experiència única i diferent, enriquidora, que propicia una mirada positiva cap a nosaltres mateixos, una experiència de millora de la nostra salut, en un entorn d’art que forma part del patrimoni del nostre país.


Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Amatller.

Casa Amatller

Adreça:
Pg Gràcia, 41
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Casa Amatller
Quan
Des de 24/03/2021 al 09/06/2021

Telèfon

Tel.:
934617460

Web

Web venda d'entrades:
https://casessingulars.com/ca/

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix