Visita dinamitzada per a escoles a la Sagrada Família - Museu Temple Expiatori

Tornar

Suspeses les visites a la Basílica a partir del 13 de març

Aquest programa està destinat al món escolar, amb la intenció d'apropar el temple de la Sagrada Família i Gaudí a professors i estudiants dels diferents nivells curriculars.

PRIMÀRIA
Visita guiada adaptada als tres cicles de primària en què, a partir d'activitats, material adaptat i una visita dinàmica en la qual els alumnes participen activament, es visita l'edifici de les Escoles construïdes per Gaudí i tot l'interior i les façanes ja construïdes del temple.

SECUNDÀRIA
Visita guiada adaptada als dos cicles d'ESO en què es treballen aspectes de geometria, iconografia cristiana a partir de les tradicions, aspectes constructius i materials treballats mitjançant un sistema de pregunta i resposta que capta l'atenció dels alumnes en tot moment. La visita inclou el museu i les seves maquetes.

BATXILLERAT
Visita guiada més especialitzada, adaptada a cada grup, en què s'aprofundeix en temes d'història, urbanisme (Pla Cerdà), història de l'art, geometria i iconografia religiosa, segons l'interès de cada grup, i en què es treballa a partir d'un sistema de pregunta i resposta que capta l'atenció dels alumnes en tot moment. La visita inclou el museu i les seves maquetes.

Horaris

Museu Temple Expiatori - Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica

Adreça:
C Mallorca, 401
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Museu Temple Expiatori - Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
932073031
Fax:
934761010
Telèfon de reserves:
902 888 090 (de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 19 h)

M'agrada 238

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix