Visita al Planetari Municipal: "El cel des del Guinardó"

Tornar

  • ..

Infants. El Planetari Municipal s'obre un dissabte al matí cada trimestre per oferir una activitat on poder explorar i descobrir el cosmos en família.

El Planetari Municipal ofereix una visita comentada per a tota la família en què s’explica què es pot veure des de la Terra mirant el cel, i també s’expliquen els planetes del sistema solar, entre altres temes.

La visita “El cel des del Guinardó” només es fa un dissabte al matí cada trimestre i té l’objectiu d’oferir una activitat on es pugui explorar i descobrir el cosmos en família.

Podeu consultar el programa d’aquesta activitat i com reservar places en aquest enllaç.

Horaris


Activitat per a majors de 5 anys.

El Planetari Municipal s'obre un dissabte pel matí cada trimestre per tal d'oferir una activitat on poder explorar i descobrir el cosmos en família.

Les sessions constaran de dos blocs:

- Què es pot veura des de la terra mirant el cel? on aprofitant la cúpula i l'skyline de Barcelona s'explicaran diferents fenòmens que es poden percebre a la vida quotidiana.

- El Sistema Solar i què hi ha més enllà: els planetes del Sistema Solar, què ha passat amb plutó i, les estrelles que ens envolten, seran alguns dels temes que es tractaran.

A partir d'aquests dos grans blocs, es parlarà sobre algun fenòmen astronòmic que es trobi de candent actualitat.

Reserva
Per realitzar la reserva cal enviar un correu elèctronic a planetarimunicipal@bcn.cat
Indicant: Nom, Cognom, telèfon de contacte, quina sessió triarà, número de persones, districte o població on viviu i com us heu assabentat d'aquestes visites.
Les places s'atorgaran per estricte ordre d'arribada de la sol·licitud. Un cop assignats a una o altre sessió, rebreu un correu de confirmació. Sol·licitar la visita no vol dir tenir una reserva en ferm. La reserva es fa oficial en el moment de rebre la confirmació.

Planetari Municipal de Barcelona

Adreça:
C Brussel.les, 34*40
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
El Guinardó
Codi postal:
08041
Població:
Barcelona
On
Planetari Municipal de Barcelona
Quan
Del 17/03/2018 al 15/12/2018.

Telèfon

Oficines:
934312139

M'agrada 282

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix