VIII Festival Internacional de cinema de Barcelona - Sant Jordi BCN Film Fest

Tornar

Cinema. El festival rebrà la visita de destacades figures com Richard Linklater, Meg Ryan, Belén Rueda, J.A. Bayona, Malena Alterio o Mikael Persbrandt.

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona - Sant Jordi BCN Film Fest proposa una selecció de pel·lícules internacionals relacionades amb la literatura i la història.

La 8a edició se celebrarà del 18 al 26 d’abril als Cinemes Verdi com a seu principal i inclou 69 títols entre les 8 seccions del certamen, entre les quals hi ha 15 premières mundials, 1 europea, 20 espanyoles i 11 catalanes.

El BCN Film Fest arrenca el 18 d'abril amb la projecció de Casa en flames, comèdia dramàtica de Dani de la Orden, i es tanca amb Hit Man, el film darrer film de Richard Linklater. El director nord-americà rebrà el Premi d’Honor del durant la Gala de Cloenda del festival, que tindrà lloc el 26 d’abril.

Consulteu la programació.

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi ( BCN FILM FEST), aquest any se celebra  del 18 al 26 d'abril als  Cinemes Verdi de Barcelona com a seu principal.

El festival comptarà un any més amb destacades figures internacionals que visitaran Barcelona per presentar els seus darrers treballs. L'actriu  Meg Ryan (“ Quan en Harry va trobar la Sally”), viatjarà a Barcelona per presentar “ Lo que sucede después”, una història d'amor escrita, dirigida i protagonitzada per ella mateixa al costat de David Duchovny (“ Expedient X”, “ Californication”). L'actriu torna després de vuit anys allunyada del cinema amb el segon projecte com a directora i amb un gènere que la va portar a l'èxit i li va valer el reconeixement com a la reina de la comèdia romàntica.  Vincent Perez (“ Cartes de Berlín”) presentarà “ The edge of the blade”, vibrant pel·lícula que barreja el drama històric i el cinema d'aventures i que dirigeix i coescriu amb Karine Silla. Els directors  Eric Toledano i  Olivier Nakache viatjaran a Barcelona per presentar " Un año difícil", comèdia escrita i dirigida pels responsables d'” Intocable” o “ C'est la Vie” i que compta amb Pio Marmaï, Jonathan Cohen i Noémi Merlant, entre d'altres.  Paola Cortellesi dirigeix i protagonitza la comèdia dramàtica " Siempre nos quedará mañana”, la pel·lícula més taquillera dels darrers anys a Itàlia. Finalment, entre les visites confirmades fins ara, el festival comptarà novament amb la presència de  Clara Lago, que presentarà " Books and Drinks" juntament amb  Geoffrey Cowper, director d'aquesta comèdia rodada a la República Dominicana.

Consulteu la programació a: https://www.bcnfilmfest.com/ca/programacion

Consulteu aquí les activitats paral·leles: https://www.bcnfilmfest.com/ca/activitats-paraleles

Diferents espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Des de 18/04/2024 al 26/04/2024

Telèfon

Tel.:
932387990

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber