Teatre 'La lenta pesquisa'

Tornar


David Milosz, un psicòleg en plena crisi matrimonial, té un somni... somia que acudeix a una tarotista que li anuncia tres prediccions: una dona jove es suïcidarà, un esperit del passat arribarà a sanar-lo, un vell amor tornarà per a tenir una segona oportunitat.

En aquesta obra, l´estructura d´un somni real es converteix en l´estructura mateixa de la peça. No obstant això, aquest "onirodrama" -en termes de José Sanchís Sinisterra- ens planteja diversos misteris... Assistim al somni del psicòleg o el psicòleg forma part del somni? Les lleialtats afectives cap als nostres orígens, cap a les narracions de la nostra família, o cap a les pròpies auto narracions que ens configuren, ¿no són un somni del qual no sabem com despertar? Som jo una invenció de la nostra família o la nostra família és una invenció nostra? Per això mateix, aquest monòleg polifònic pot ser posat en escena amb un actor o amb tretze, o amb els quals decideixi la seva directora o el seu director. Es tracta d´un monòleg o d´un text coral? Parla, potser, d´un inconscient col·lectiu? Com diferenciar la veu del ressò? No vindrà primer el ressò que la veu? No vivim tots, de fet, un somni dins d´un altre somni?
Qui és David Milosz? On comença ell i on comencen els altres? Com construirà un futur amb la seva parella, si no sap qui és? Com analitzarà un pacient, si no s´entén a si mateix? La lenta pesquisa voldria ser un recorregut per un laberint interior a la cerca d´una reconciliació amb la capacitat d´estimar i amb el cos. La lenta pesquisa busca ser un text "narratúrgic".
La proposta de Marta Gil per a posar en escena l´obra amb tres actors correspon a una estructura del pànic, la tríada, que inclou la possibilitat de desequilibrar les tensions interiors d´aquest anàlisi del jo, i per tant, n´augmenta el risc, tot aportant teatralitat i dinamisme a la indagació íntima de la qual pretén parlar la peça.

COMPANYIA: NIGREDO
AUTORIA: ALBERT TOLA
DIRECCIÓ: MARTA GIL POLO
INTERPRETACIÓ: RODRIGO GARCÍA OLZA, MARC PUJOL i JORDI ROBLES

Horaris

Altres

Se celebra a:
Baixos 22 - Tantarantana Teatre.
Es venen les entrades a:
Tantarantana Teatre.

Baixos 22 - Tantarantana Teatre

Adreça:
C Flors, 22
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Baixos 22 - Tantarantana Teatre
Quan
Del 17/03/2021 al 28/03/2021.

Telèfon

Tel.:
934417022
Fax:
934417094
Telèfon d'informació:
93 441 70 22

Web

Web venda d'entrades:
www.tantarantana.com

M'agrada 14

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix