Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Tornar

Fires. L’aparador de l’economia social i solidària torna a la Fabra i Coats.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES), és un aparador de tots els productes i serveis que poden cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l‘economia social i solidària (ESS).

Els àmbits presents a la fira són l’habitatge, l’alimentació, l’oci, l’educació, la comunicació, la tecnologia, els serveis a les persones i les empreses i les finances i les assegurances ètiques, entre d’altres.

La trobada mostra la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària en el territori català, amb l’objectiu de divulgar-ne els valors entre la ciutadania, fomentar la cooperació entre projectes i agents i esdevenir un espai de reflexió i generació de discurs crític.

Consulteu-ne la programació aquí.

Horaris


La Fira d´Economia Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d´Economia Solidària (XES), és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l´Economia Social i Solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.

És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d´experiències i pràctiques de l´economia social i solidària del territori català.

Programa d'activitats

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
On
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
Quan
Del 25/10/2019 al 27/10/2019.

Telèfon

Telèfon:
932566150

Web

Web:
fesc.xes.cat

M'agrada 99

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix