Taller online avançat de fermentació d'aliments *NOU*

Tornar

Taller NO presencial


Has tingut ja algun contacte amb la fermentació d'aliments i begudes? Has fet Iniciació a la fermentació d'aliments i vols aprofundir en la història, els usos i les pràctiques fermentatives de diferents parts del món? Elabora receptes més complexes i sorprèn els teus comensals! És necessari disposar d´aliments concrets, que seran indicats abans de començar el curs.

Amb Àlex Todó Plasencia, fermentista

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Casa Orlandai.
Inscripcions a:
Centre Cívic Casa Orlandai. Per a l'alumnat dels tallers de primavera 2020: a partir de l'1 de setembre a les 11 h. Inscripció presencial i online. Per a nou alumnat i nous tallers: a partir del 7 de setembre a les 11 h. Inscripció online i presencial.
Centre Cívic Casa Orlandai. Obertura inscripcions en línia: a partir del 7 de setembre a les 11 h. Horaris: de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores. Els festius no es fan inscripcions.

Centre Cívic Casa Orlandai

Adreça:
C Jaume Piquet, 23
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sarrià
Codi postal:
08017
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Casa Orlandai
Quan
Del 03/11/2020 al 24/11/2020.

Telèfon

Tel.:
932524262
Fax:
932524267

Web

Web inscripcions:
www.barcelona.cat/cccasaorlandai
Web inscripcions:
www.casaorlandai.cat/tallers

M'agrada 22

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix