Taller 'Màquina de cosir. Fes una ronyonera'

Tornar

Aprèn a confeccionar la teva pròpia ronyonera. Calen el següents coneixements de màquina de cosir: enfilar, fer “canilla” i puntada recte. Cal dur la màquina de cosir, tisores, agulles d’enfilar, agulles de cap, fil, centímetre, descosidor i paper de patró.

A càrrec de: Marisol Saavedra

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Navas.
Inscripcions a:
Centre Cívic Navas.

Del 20 de novembre al 5 de desembre. Renovacions persones inscrites setembre-desembre 2023: A partir de les 9.30 h del dilluns, 20 de novembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.

De l’11 de desembre al 5 de gener. Obertes a tothom: a partir de les 9.30 h del dilluns, 11 de desembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.

Centre Cívic Navas

Adreça:
Carrer de Las Navas de Tolosa, 312
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Navas
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Navas
Quan
02/03/2024

Telèfon

Tel.:
933493522

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber