T'interessa. Un quadern de viatge per a la ciutat del futur

Tornar

No presencial. Activitat telemàtica a través de Zoom

Taller. A càrrec de Núria Prieto. Dimecres 19 de maig, a les 18:30 h, en línia, a través de Zoom.

A la llum dels efectes tan devastadors de la pandèmia de la covid-19,aquest taller pretén aportar una visió crítica i constructiva sobre la importància de revisar amb urgència la forma en què vivim i de mirar el món amb una major humilitat, prudència i justesa.

La vivenda ha estat el refugi més important contra el virus. Però, com és aquesta espai? O com hauria de ser? Aquesta activitat és una invitació a deconstruir i qüestionar l'arquitectura de la vivenda, de la ciutat, del nostre hàbitat; una invitació a reflexionar i comprendre les característiques de l'espai i els conceptes arquitectònics que el defineixen, com ara, que sigui sostenible, còmode, reflecteixi la nostra personalitat i respongui a les nostres necessitats.

Activitat en línia, a través de Zoom

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biblioteca Fort Pienc.

A la llum dels efectes tan devastadors de la pandèmia de la COVID-19, aquest taller pretén aportar una visió crítica i constructiva sobre la importància de revisar amb urgència la forma en què vivim i mirar el món amb una major humilitat, prudència i justesa. La vivenda ha estat l'eina de defensa més important contra el virus.

Però, com és aquesta eina? O com hauria de ser? Aquesta activitat és una invitació a deconstruir i qüestionar l'arquitectura de la vivenda, de la ciutat, de l'hàbitat en què vivim; una invitació a reflexionar i comprendre les característiques de l'espai i els conceptes arquitectònics que el defineixen com, per exemple, que sigui sostenible, còmode, reflecteixi la nostra personalitat i respongui a les nostres necessitats.

A càrrec de Nuria Prieto, Doctora Arquitecta i autora del llibre

Avui és demà: deu relats per repensar el futur (Pagès Editors, 2020)


Biblioteca Fort Pienc

Adreça:
Pl Fort Pienc, 4*5
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Fort Pienc
Quan
19/05/2021

Telèfon

Tel.:
932652435
Fax:
932463482

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix