“Viu l’electricitat”

Tornar

Tallers. Els assistents coneixeran com es genera, comporta i transmet l’electricitat.

El CosmoCaixa presenta “Viu l’electricitat”, l’activitat científica que introdueix els participants en el complex món de l’electricitat. El taller permet als visitants descobrir com es genera, comporta i transmet l’electricitat, configurada per un flux d’electrons en moviment.

A través d’un generador de vuitanta mil volts, podreu experimentar i conèixer què són les càrregues elèctriques, a més de visualitzar els efectes més sorprenents que produeixen. El taller inclou proves com l’experimentació amb un circuit hidràulic o l’encesa d’un fluorescent. Si hi participeu, aprendreu a establir analogies i paral·lelismes entre els elements que configuren el món elèctric i treballareu en conceptes com la intensitat, el voltatge o la resistència elèctrica. Podreu, fins i tot, assegurar-vos la protecció davant d’un camp elèctric potent.Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.

Has pensat mai com funciona un parallamps? Et sabries protegir d'un camp elèctric potent? Al taller demostratiu "Viu l'electricitat" proposem als visitants descobrir com es genera, comporta i transmet l'electricitat, conformada per un flux d'electrons en moviment. Una forma d'energia que, sens dubte, ha resultat essencial per al progrés de la nostra espècie.

En aquest taller demostratiu disposarem d'un generador de 80.000 volts que ens permetrà experimentar i conèixer què són les càrregues elèctriques, i en visualitzarem alguns dels efectes més sorprenents. A més, experimentant amb un circuit hidràulic, es podran establir analogies i paral·lelismes que faran més assequibles conceptes com ara la intensitat, el voltatge i la resistència elèctrica, sigui tant en connexions en sèrie com en paral·lel.

Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 6 anys.

Durada: 50 minuts.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Des de 01/05/2021 al 31/05/2021

Telèfon

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix