Taller '(De)formacions: La dansa espectral'

Tornar


Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez presenten aquest taller dins de Paracronismos. Imaginacions entorn de la llum projectada.

Aquesta instància convida a reflexionar sobre la presència cada vegada més acusada de la projecció com a display en els espais artístics. La idea del taller és fer un repàs sobre artistes i pràctiques que han expandit els límits de la projecció com a dispositiu generant confluències entre el cinema, l'escultura, la pintura, la performance, la instal·lació i/o l'escriptura, així com també reflexionar i experimentar amb diferents dispositius de projecció.

El taller està estructurat en tres sessions. En la primera sessió plantegem un visionat de referents i considerar d'aquesta manera la projecció com una extensió del llenguatge propi de l'obra. I en la segona trobada programem una jornada pràctica de manipulació de diferents màquines de projecció -analògiques i digitals-, i desplegarem unitats de la performance Paracronismos I. Ombres projectades sobre el temps lineal, presentada en el Espai M de l'Escocesa (25/01/2019). La tercera sessió serà una jornada de tancament amb discussions entorn de possibles formes d'exhibició de projectes pertanyents als assistents al taller.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fàbrica de Creació La Escocesa.

Fàbrica de Creació La Escocesa

Adreça:
C Pere IV, 345
Districte:
Sant Martí
Barri:
Provençals del Poblenou
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona
On
Fàbrica de Creació La Escocesa
Quan
Del 12/02/2019 al 26/02/2019.

Telèfon

No tenen telèfon:

M'agrada 3

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix