Taller 'Confecció de... Dessuadora'

Tornar

Aprendràs a confeccionar una dessuadora amb màniga “raglán” a partir d’un patró predeterminat, així com a modificar el patró (llarg), tallar la tela i etcètera, fins acabar la peça. cuatromanosespaciocreativoEn cas de força major derivada de la crisis sanitària actual, l’activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual, reservant-se el dret d'adaptar les sessions i l’horari, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel•lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. 

Aprendràs a confeccionar una dessuadora amb màniga “raglán” a partir d’un patró predeterminat, així com a modificar el patró (llarg), tallar la tela i etcètera, fins acabar la peça. cuatromanosespaciocreativo

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual, l’activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual, reservant-se el dret d'adaptar les sessions i l’horari, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel•lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Drassanes.
Inscripcions a:
Centre Cívic Drassanes.

Centre Cívic Drassanes

Adreça:
Carrer Nou de la Rambla, 43
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Drassanes
Quan
Des de 08/11/2021 al 29/11/2021

Telèfon

Tel.:
934412280
Fax:
934414694

Web

Web inscripcions:
http://ccdrassanes.cat

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix