Espectacle itinerant 'Plácido Mo'

Tornar

Sortida des de la Plaça Margarida Xirgu (Montjuïc)

La directora Magda Puig ens proposa fer un recorregut per la ciutat guiats per la veu d'algú que ha viscut al carrer. Farem aturades en llocs invisibles, sense Història, però plens d'una vida que no s'ha relatat. Es tracta de re-visitar, re-mirar, re-enfocar i re-construir-la. I entre parada i parada, petites intervencions artístiques ens parlaran d'aquestes històries invisibles.

Estrenat al festival TNT 2016 de Terrassa, Plácido Mo és un dispositiu artístic urbà documental, un artefacte escènic que intervé l'espai públic, nascut a partir de l'existència del compte de twitter @Placido_Mo, d'Arrels Fundació, en el projecte ´Tots ens mereixem una oportunitat'. Tot i ser un pseudònim, el veritable Plácido Morales va existir. Va morir el 10 d'octubre de 2010 als52 anys. N'havia passat 10 al carrer. Encara ara, cada dilluns al migdia, els seus companys Plácidos (com s'autoanomenen) es troben i decideixen quin missatge volen fer visible per les xarxes.

Aquest projecte subratlla el vessant social del programa artístic del Teatre Lliure, ja apuntat en propostes anteriors, com Sis personatges. Homenatge a Tomás Giner, en establir vincles amb institucions com Arrels Fundació. Una proposta que treballa en la distància per fer-nos més pròxims a allò que sovint no volem veure, que en les funcions escolars es complementa amb un taller d'intervenció urbana.

INTÈRPRETSRepartiment en curs

ASSESSORAMENT ARTÍSTICJudith Pujol i Ricard Soler

PRODUCCIÓTeatre Lliure

AMB LA COL·LABORACIÓd'Arrels Fundació

Horaris

Sortida des de la Plaça Margarida Xirgu

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Sortida des de la Plaça Margarida Xirgu
Quan
Des de 16/12/2020 al 20/12/2020

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrelliure.com

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix