Rebiciclem: Curs de reutilització, mecànica i reciclatge de bicicletes

Tornar

Aprèn la mecànica bàsica de la bicicleta i el seu manteniment, alhora que recicles una bicicleta en desús que et serà cedida.

Durant el curs practicarem els continguts del taller bàsic a partir del diagnòstic inicial d´una bicicleta desballestada. Cada alumne treballarà amb una bicicleta que se li cedirà per usar-la com a vehicle de transport urbà, per això haurà de signar un contracte de cessió.

L´objectiu del curs és deixar a punt la bicicleta i adquirir els coneixements suficients per fer-ne un bon manteniment, ajustos i petites reparacions amb els materials i eines que podem tenir fàcilment a casa.
En funció de la dinàmica del grup es duran a terme pràctiques més avançades que els alumnes podran desenvolupar posteriorment utilitzant el servei de taller obert.

Els cursos tenen una durada de 10 hores repartides en 4 o 5 sessions segons la temporada. El curs inclou: bicicleta, materials de segona mà, espai i eines necessàries. No inclou: accessòris o recanvis.


Cal fer inscripció prèvia. El pagament es farà amb antelació. Us facilitarem el número de compte bancari en el moment de la inscripció.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biciclot - BiciHub *Can Picó.
Organitzat per:
Biciclot - BiciHub *Can Picó.
Inscripcions a:
Biciclot - BiciHub *Can Picó. al matí de 9 a 14 h o per correu-e. Places limitades

Biciclot - BiciHub *Can Picó

Adreça:
C Pere IV, 58
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Biciclot - BiciHub *Can Picó
Quan
Del 21/09/2019 al 19/12/2019.

Telèfon

#:
933077475
Fax:
932662353
Telèfon d'inscripcions:
933 077 475

M'agrada 243

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix