Premi dels Punts de llibre Sant Jordi 2019

Tornar


El programa de promoció de la cultura que es desenvolupa des de la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, té entre d´altres objectius la promoció de l´art i la cultura.

Aquest premi té com a finalitat incentivar la participació dels artistes i establir una col·laboració amb les llibreries del Districte.

Dels tres punts de llibre guanyadors se´n farà una tiratge de 1.500 còpies per exemplar, els quals seran lliurats a les llibreries el dia de Sant Jordi 2019. És per això que el Districte convoca el Premi dels Punts de llibre Sant Jordi 2019, el qual reconeixerà les aportacions de les persones participants d´acord amb els criteris indicats en aquestes bases.

El tema és lliure però es pot valorar, si s´escau, que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al districte o a la seva història. El format del punt del llibre serà de 5 per 20 cm. El suport utilitzat haurà de ser rígid, tipus
cartolina o similar. La tècnica utilitzada és lliure, es dibuixarà a una sola cara a color o en blanc i negre. Els treballs que no respectin aquest punt no entraran en concurs.

Podran prendre part en el concurs persones de qualsevol edat. En cas de ser un menor d´edat caldrà afegir a les dades de l´autor/a (sobre a part de l´original amb pseudònim les dades d´un tutor/a).
Cada participant només podrà presentar un exemplar al concurs.

Els tres treballs seleccionats com a guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 300 € cadascun i se´n farà un tiratge de 1.500 exemplars per cada original guanyador.

Els tres premis guanyadors es repartiran de la següent manera:
Un premi de 300 € per a la categoria fins a 14 anys
Dos premis de 300 € per a la categoria a partir de 15 anys.
Els punts de llibre seran lliurats al públic per les llibreries del districte amb motiu del Dia del llibre de 2019.
El veredicte es farà públic durant el mes d´abril i el lliurament del premis es durà a terme el 23 d´abril de 2019 o al voltant d´aquesta data.

L´obra i la informació i documentació complementària s´hauran de presentar en mà, en sobre tancat, al dors del qual s´indicarà "Premi punts de llibre Sant Jordi 2019 – Districte Sarrià-Sant Gervasi" i el pseudònim. S´indicarà a quina categoria es presenta (categoria fins a 14 anys o categoria a partir de 15 anys). La informació complementària anirà també en un sobre tancat dins del sobre que contingui l´obra presentada.

El termini de presentació s´obrirà el 11 de març de 2019 i es tancarà el 29 de març de 2019. El lliurament dels originals es farà al C/ Anglí, 31 baixos ( Oficina d´Atenció al Ciutadà ) dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8:30 h. a 14:30 h. i dijous de 8:30 h. a 19:30 h.

Els originals de tots els participants s´exposaran a la Seu del districte del 22 d´abril al 3 de maig de 2019.

On
Oficina d'Atenció Ciutadana del Districte de Sarrià - Sant Gervasi
Quan
Del 11/03/2019 al 29/03/2019.

Telèfon

Telèfon:
010
Des de fora de l'àrea metropolitana:
931537010 Tarifa ordinària

M'agrada 1

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix