Un passeig pels jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

Tornar

El primer i el tercer diumenge de mes, es poden visitar els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona, a l'avinguda del Paral·lel, l'únic portal que es conserva de la muralla medieval de la ciutat.

Al costat de les Drassanes, més amunt del carrer del Portal de Santa Madrona, l’únic portal que es conserva de la muralla medieval de Barcelona, s’hi amaga el jardí del Baluard.

El jardí es troba al Raval, just al costat de la muralla del segle XIV. Aquest tram de muralla el va fer construir Pere III el Cerimoniós (1319-1387). El baluard de Santa Madrona es va construir posteriorment, entre el 1775 i el 1776, per reforçar les defenses en un temps en què se succeïen les guerres amb els francesos i els carlins i la ciutat s’enfrontava a l’amenaça constant dels corsaris.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jardins del Baluard.
Gestionat per:
Museu Marítim de Barcelona.


El primer i el tercer diumenge de mes, obrirem el portal de Santa Madrona de l´Avinguda Paral·lel, l´únic portal que es conserva de la muralla medieval. Els dos espais estaran custodiats per l'Associació de Recreació Històrica de la Coronela de Barcelona. A més, podreu passejar pels jardins del Baluard, situats damunt de la muralla del Baluard, i tindreu l´ocasió de veure l´escultura dedicada a Santa Madrona que hi ha damunt de la porta de Santa Madrona.

** Els jardins del Baluard tenen dificultats d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Jardins del Baluard

Adreça:
Av Drassanes, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Jardins del Baluard
Quan
Del 29/01/2017 al 17/12/2018.

Telèfon

Informació:
010

Web

Web:
www.mmb.cat

M'agrada 589

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix