Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi, al Música Mercè

Tornar

Música. Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi ofereixen un concert molt especial per acomiadar el músic nord-català.

Durant les Festes de la Mercè l’avinguda de la Catedral serà l’escenari d’un concert molt especial: el comiat dels escenaris de Barcelona de Pascal Comelade. L’acompanyaran la Cobla Sant Jordi i convidats excepcionals com Jaume Sisa, Pau Riba, Albert Pla, Pep Pascual, Víctor Nubla, Xarim Aresté, Gerard Quintana o Ivette Nadal. A més, Xavier Theros farà de mestre de cerimònies, el poeta Enric Casasses recitarà versos i l’il·lustrador Max dibuixarà en directe.

Horaris

Altres

Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.


Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi (Catalunya; cobla experimental).

Pascal Comelade s´acomiada dels escenaris de Barcelona. Deixa de banda les gires i els concerts en directe, per concentrar-se en la seva música i la seva vida.

Fa més d´un any, es va acomiadar dels escenaris francesos amb dos concerts a Lió i a Perpinyà, i ara vol fer el mateix a la ciutat que el va rebre a mitjan anys vuitanta. Amb Jaume Sisa, Pau Riba, Albert Pla, Pep Pascual, Víctor Nubla, Xarim Aresté, Gerard Quintana, Ivette Nadal i la Cobla Sant Jordi. També hi haurà el poeta Enric Casasses i l´il·lustrador Max dibuixant en directe, a més de Xavier Theros, que farà de mestre de cerimònies. Serà tot un festí de música, imatge i paraules per celebrar l´univers singular d´un artista que, al llarg de tants anys, ha deixat en la nostra ciutat una empremta impossible d´esborrar.

Avinguda de la Catedral

Adreça:
Av Catedral, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Avinguda de la Catedral
Quan
22/09/2019

M'agrada 43

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix