Pantalla Barcelona

Tornar

Cinema. Diversos centres cívics de la ciutat projectaran de manera gratuïta films rodats o produïts a la ciutat.

L’Institut de Cultura de Barcelona i la Barcelona Film Commission organitzen la quarta edició de Pantalla Barcelona. En diversos centres cívics es projectaran de manera gratuïta films i curtmetratges com Cerca de tu casa, Con el viento o Viaje al cuarto de una madre.

Els centres cívics que participaran en aquesta edició de Pantalla Barcelona són Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, La Sagrera – La Barraca, Can Felipa i Ateneu Fort Pienc.

En trobareu tota la informació al web de Pantalla Barcelona.

Horaris


L'Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.
Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent, fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles dels Centres Cívics. En aquesta 4a edició, renovem la col·laboració amb l'Acadèmia del cinema i obrim vincles amb els Festivals de Cinema de la Ciutat.
Aquesta tardor Pantalla Barcelona estarà dedicada als oficis i proposa als espectadors i espectadores de totes les edats i gustos, la descoberta del procés de fabricació dels films, a través dels testimonis de professionals i de la pràctica del seu ofici.

- 11/10 Entre dos aguas

- 8/11 Soleá: els néts dels altres catalans, Paralelo 10 i Vaca

- 29/11 Comandant Arian, una història de dones, guerra i llibertat

- 13/12 Viaje al cuarto de una madre

Per informació de les sinopsisde les pel·lícules i reserva d'entrades consulta a www.cccanfelipa.cat a altres activitats.

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Pl Josep M. Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Felipa
Quan
Del 11/10/2019 al 13/12/2019.

Telèfon

#:
932563840
Fax:
932664201

M'agrada 52

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix