Música als Parcs

Tornar

Música. Música als Parcs inclou 44 concerts gratuïts, del 31 de maig al 30 d’agost.

Cada any els espais verds de la ciutat s’omplen de música gràcies al tradicional festival Música als Parcs. Enguany el cicle comença el 31 de maig, a les 21.00 hores, al parc de la Barceloneta, amb un concert de la cantant Eva Fernández.

Música als Parcs va néixer fa més de vint anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i promoure els intèrprets joves. Alhora, el festival pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i les nits d’estiu.

Consulteu-ne tota la programació aquí.

Altres

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.


Un any més, podeu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs que té la voluntat de donar a conèixer els jardins de la ciutat com espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d´estiu. Els intèrprets dels concerts de música clàssica i jazz, són formacions de joves intèrprets que han estat seleccionades per la seva qualitat.

En una ciutat com Barcelona, els espais verds de la ciutat son pulmons que, a part de proporcionar espais d´oci, d´esbarjo i de descans, contribueixen a regular la temperatura i disminuir la contaminació acústica alhora que son l´habitatge de fauna i flora variada.

Per donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany mantenim les visites guiades prèvies als concerts. D´aquesta manera podreu conèixer més i millor la història, la biodiversitat i també curiositats d´aquests espais que, de ben segur, us sorprendran.

A més, a la sessió inaugural del cicle, al Parc de la Barceloneta, podreu visitar La Fàbrica del Sol, que és l´equipament de referència per estendre la cultura de sostenibilitat a la ciutat. El nou parc de les Glòries acollirà dos concerts, una oportunitat per conèixer aquest nou espai verd de la ciutat. I el concert de cloenda del cicle es farà al Park Güell, un dels parcs més emblemàtics de Barcelona, on podreu gaudir de la música envoltats d´un patrimoni arquitectònic i natural exepcionals.

Diferents parcs i jardins de la ciutat

Adreça:
Pg Marítim de la Barceloneta, 0
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Diferents parcs i jardins de la ciutat
Quan
Del 31/05/2019 al 30/08/2019.

Xarxes socials

Twitter:
twitter.com/BCN_Ecologia

M'agrada 371

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix