MMI Festival

Tornar


El MMI Festival neix a Munic i arriba a Barcelona a l'octubre de la mà d'un gran nombre d'artistes de renom dins de l'art contemporani i experimental. El festival té com a objectiu principal l'intercanvi cultural a través de la improvisació musical, i d'altres disciplines artístiques.

Aquest intercanvi entre Alemanya, Espanya i altres països del continent europeu es realitzarà sota el lema "trobades intergeneracionals", reunint a improvisadors / es musicals de renom internacional (i molts anys d'experiència) amb les noves generacions d'improvisadors / es. La idea és donar major impuls a la inspiració artística mútua.

Volem crear un pont intercultural per a artistes i amants de l'art improvisat al mateix temps que donar-li visibilitat a aquest estil musical.

El MMI Barcelona 2019 està ubicat en tres diferents localitzacions de la ciutat. El dia 25 d'octubre s'inaugura al Convent de Sant Agustí, el dia 26 d'octubre continua a pocs metres al RAI ART i la clausura serà el 27 d'octubre al Nota 79, a Gràcia.

Horaris

Convent Sant Agustí, RAI ART i Nota79

Adreça:
C Comerç, 26
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Convent Sant Agustí, RAI ART i Nota79
Quan
Del 25/10/2019 al 27/10/2019.

Xarxes socials

Facebook:
www.facebook.com/MMIFestival

M'agrada 3

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix