‘Una història real’

Tornar

Espectacles. Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb la ultradreta supremacista?

Què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament? Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb la ultradreta supremacista? És la por? La solitud? O la manca de referents sòlids?

Un adolescent que se sent desemparat i incomprès. Un pare absorbit per la seva professió. Un dol per gestionar. Una novel·la pendent de ser publicada. Una butaca atrotinada, plena de records, al bell mig del menjador. Un secret que pot posar fi a tot.

I a l’exterior el món no sembla que vagi millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans, l’individualisme ferotge impera.

Una història real és una obra creada i dirigida per Pau Miró i interpretada per Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Villarroel Teatre.
Es venen les entrades a:
Villarroel Teatre. Obertes de dimarts a divendres de 17.30 h fins a lhora dinici de lespectacle


Gestionar un dol no és gens fàcil. Però fer net és una necessitat, una teràpia beneficiosa per a l'ànima per poder tirar endavant. Cada persona troba la seva manera de portar-la a terme, alguns ho aconsegueixen sols i d'altres necessiten una petita ajuda externa. Però què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament? Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb l'ultra dreta supremacista? És la por? La solitud? O la manca de referents sòlids?

Un adolescent que se sent desemparat i incomprès. Un pare absorbit per la seva professió. Un dol per gestionar. Una novel·la pendent de ser publicada. Una butaca atrotinada, plena de records, al bell mig del menjador. Un secret que pot acabar amb tot. I a l'exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans, l'individualisme ferotge impera. La clau és la supervivència.


Autor i director: Pau Miró

Repartiment:
Julio Manrique. Escriptor
Laura Conejero. Editora
Mireia Aixalà. Psicòloga
Nil Cardoner. Fill

Escenografia: Enric Planas
Vestuari: Berta Riera
Ajudanta de direcció: Tilda Espluga

Direcció de producció: Maite Pijuan
Cap de producció: Marina Vilardell
Producció executiva: Maria Muntané
Direcció d'oficina tècnic: Moi Cuenca
Oficina tècnica: David Ruiz

Villarroel Teatre

Adreça:
Villarroel, 87
Districte:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona
On
Villarroel Teatre
Quan
Del 26/10/2019 al 29/12/2019.

Telèfon

#:
934511234
Fax:
934516566
Telèfon venda d'entrades:
933 097 004

Web

Web venda d'entrades:
www.lavillarroel.cat

M'agrada 21

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix