‘Pel davant… i pel darrere’

Tornar

Espectacle Prorrogat

Espectacles. Torna la comèdia d'èxit que han vist milions de persones arreu del món.

Pel davant… i pel darrere l’han vista milions de persones arreu del món des que es va estrenar a Londres l’any 1982. Però a Barcelona se n’han vist ja quatre muntatges, i aquest n’és el cinquè. No hi ha cap altra ciutat al món on això hagi passat.

L’obra mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i fer anar de gira una obra teatral, un vodevil força vulgar. Els problemes d’aquesta troupe són, però, els problemes de la humanitat, de nosaltres mateixos!

Aquesta versió està interpretada per Lloll Bertran, Agnès Busquests, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Borràs.
Es venen les entrades a:
Teatre Borràs.


"Pel Davant.... i pel darrera" és probablement la comèdia més divertida mai escrita des de que es va estrenar a Londres l'any 1982, una opinió àmpliament compartida per milions de persones de tot el planeta.

L'espectacle ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i girar una obra teatral, un vodevil, bastant cutre. Però, per enganxar-se, no fa falta entendre res dels problemes als quals s'enfronta un actor: són problemes de la humanitat..., de nosaltres mateixos!

Estimem aquests pobres personatges i aquesta simpatia, combinada amb la frenètica sèrie de gags que no paren mai, conformen la base d'una relació única de l'obra amb Barcelona. Aquesta ciutat ja ha vist quatre muntatges, i aquest és el cinquè. No hi ha altra ciutat al món on això hagi passat.

Altre cop hem pogut reunir un gran repartiment de 9 magnífics actors: Lloll Bertran, Agnès Busquests, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot.
Estem novament en molt bona companyia, així que donem-nos l'oportunitat d'oblidar per un moment els problemes i gaudim del retorn d'una llegenda.

Teatre Borràs

Adreça:
Pl Urquinaona, 9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08010
Població:
Barcelona
On
Teatre Borràs
Quan
Del 13/11/2019 al 02/02/2020.

Telèfon

#:
902332211
#:
934121582
Fax:
933011968
Telèfon venda d'entrades:
902 400 222

Web

Web venda d'entrades:
www.grupbalana.com

M'agrada 287

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix