‘La importància de ser Frank’

Tornar

Espectacles. Un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia social.

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament quan el van condemnar a dos anys de presó acusat d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

L’escriptor, que no es va refer d’aquest cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora de la intimitat dels ciutadans.

Una hipocresia que, de manera premonitòria, va esdevenir la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves dobles vides secretes, que anticipa algunes de les avantguardes principals del segle XX.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Poliorama.


Direcció: David Selvas
Ajudant de direcció: Sandra Monclús
Traducció: Cristina Genebat
Amb: Jaume Madaula, Ferran Vilajosana, Paula Malia, Paula Jornet, Laura Conejero, Mia Esteve i Norbert Martínez.


LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK

Un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social.

La gloriosa trajectòria d'Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l'acusava d'indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d'haver estrenat aquesta comèdia.

L'escriptor, que no es refaria d'un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d'una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d'aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Teatre Poliorama

Adreça:
La Rambla, 115
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre Poliorama
Quan
Del 16/01/2020 al 15/03/2020.

Telèfon

#:
933177599

M'agrada 31

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix