‘A Chorus Line’

Tornar

Acte Suspès

Espectacles. Antonio Banderas codirigeix ​​i coprodueix aquest musical, un dels grans clàssics de Broadway.

A Chorus Line és ​​un dels musicals més importants de tots els temps, inspirador, apassionant i amb un cos de ball i una coreografia espectaculars. El musical va néixer l’any 1975 i va triomfar a Broadway, on va estar quinze anys seguits en cartell i va aconseguir nou premis Tony.

L’obra comença enmig d’una audició per a una nova producció musical. El director, Zach, i el seu assistent, Larry, posen a prova els candidats. Disset d’ells disputen la ronda eliminatòria. Però encara queda el més difícil: Zach busca un cor potent format per quatre nois i quatre noies, i abans de prendre la decisió final vol saber més coses sobre els candidats. Així doncs, els demana que es presentin i parlin sobre si mateixos.

A través dels números musicals anirem coneixent els seus somnis i els seus secrets, fins a arribar al número culminant, One, on les personalitats individuals dels ballarins es fondran en una identitat nova i col·lectiva, la del cor, per constituir una companyia que no sembla tenir fi.

Antonio Banderas codirigeix ​​i coprodueix aquest espectacle, amb 38 intèrprets en escena i una gran orquestra en directe, sota la direcció musical d’Arturo Díez-Boscovich.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Tívoli.
Es venen les entrades a:
Teatre Tívoli.


L'espectacle és un revival de la producció original de Broadway a càrrec de la llegendària Baayork Lee. Coreògrafa i directora, Lee va interpretar a un dels personatges de la producció original, Connie Wong, inspirat en ella mateixa, i porta dirigides més de 35 produccions internacionals de el musical. Antonio Banderas codirigeix ​​i coprodueix aquest espectacle que compta amb 38 intèrprets en escena i una gran orquestra en directe, sota la direcció musical d'Arturo Díez-Boscovich.

La història d'A CHORUS LINE se situa en un teatre de Broadway a mitjans dels anys 70. L'espectacle comença enmig d'una audició per a una nova producció musical. El director, Zach, i el seu assistent, Larry, posen a prova als candidats. Disset d'ells disputen la ronda eliminatòria: Mike, Bobby, Sheila, Bebe, Maggie, Kristine, A l', Mark, Connie, Diana, Do, Judy, Richie, Greg, Cassie, Val i Paul. Però encara queda el més difícil: Zach busca un cor potent format per quatre nois i quatre noies, i abans de prendre la decisió final vol saber més sobre els candidats. Així doncs, els demana que es presentin i parlin sobre si mateixos. Amb certa reticència, tots acabaran parlant sobre el seu passat. A través dels números musicals anirem coneixent els seus somnis i secrets més ben guardats, fins arribar a el nombre culminant, One, on les personalitats individuals dels ballarins es fondran en una identitat nova i col·lectiva, la de el Cor, constituint una companyia que no sembla tenir fi.

Teatre Tívoli

Adreça:
Casp, 8*10
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08010
Població:
Barcelona
On
Teatre Tívoli
Quan
Del 21/02/2020 al 29/03/2020.

Telèfon

#:
902332211
#:
934122063
Fax:
933186045

M'agrada 111

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix